Stille Steeg Oost 30 3823ZL Amersfoort

Met krachtig beleid blijven Zorgprofessionals behouden. En gaan de PNIL kosten naar beneden!

#zorgorganisaties #strategie #innovatie #verzuim #behoud #hr #duurzaam #beleid

Met mijn ervaring kan ik zorgorganisaties sterker en duurzamer maken.

Graag zet ik me in om jouw zorgorganisatie te versterken door het beleid, de academies en de programma’s een inhoudelijke boost te geven. Mijn doel is om de werkomgeving zodanig te verbeteren dat medewerkers zich gecommitteerd voelen om langdurig bij jouw organisatie te blijven werken. Dit resulteert niet alleen in een daling van de verzuimkosten, maar versterkt ook de algehele bedrijfscultuur.

Mijn aanpak begint met het ontwikkelen van een sterke strategie, inclusief een integraal actieplan en een heldere begroting. Dankzij mijn strategische vaardigheden, creativiteit en ondernemersgeest, als de ontwerper en trainer van de Digitale Assistent de Beleidsbooster ZORG, breng ik innovatieve oplossingen die echt resultaat opleveren. Ik heb een diepgewortelde motivatie om de zorgsector te ondersteunen, wat onze missie extra betekenis geeft.

Ik geniet ervan om zorgorganisaties sterker en zelfvoorzienend te maken. Als ervaren consultant krijg ik zaken voor elkaar en, waar nodig, betrek ik experts uit mijn professionele netwerk om mijn dienstverlening te verrijken.

Ben je klaar om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op en ontdek hoe we samen de toekomst van jouw zorginstelling kunnen verbeteren.

Mijn Digitale Assistent:

Het is bijzonder prettig voor organisaties dat mijn digitale assistent getraind is in het doorgronden van de sector zorg en welzijn. Ook leert de assistent van elk contact.

De Beleidsbooster is een digitale assistent voor beleidsadviseurs, managers en bestuurders van Zorgorganisaties. Deze assistent kan iedereen met een link gebruiken.

Op een intelligente wijze haalt de assistent informatie uit een omvangrijke, door mijzelf samengestelde, database. Helemaal gericht op de sector zorg en welzijn.

De kwaliteit van de adviezen, wegwijzers, antwoorden, trainingen is verrassend hoog. Dit heeft alles te maken met de manier waarop de assistent door mij is ontwikkeld.

Beleid moet actueel zijn. Met deze assistent kunt u bestaand beleid actualiseren. Waarbij rekening wordt gehouden met trends en ontwikkelingen in de sector zorg en welzijn.

Wil je zelf mijn digitale assistent op kwaliteit testen? Dat kan ook!

Let op! De Beleidsbooster is alleen te gebruiken als jij of je organisatie een PLUS abonnement heeft op ChatGPT.